Секс-символ от космоса

секс символ от космоса

Written by Ния

August 8, 2021

Като дете отнякъде бях подочула думата секс-символ. Разбирах, че това е жена, която се харесва на мъжете. Скицирах си как би трябвало да изглежда един секс-символ. Дълга до кръста руса коса, сини очи, розови бузи и огромни гърди. Сравнявах този идеален образ с майка ми, която беше кльощава, с малки гърди, черни очи и къса черна коса. Чудех се как баща ми я е харесал. По нито един секси показател тя не се припокриваше с плакатните диви, тип Си Си Кетч и Саманта Фокс, които друсаха гърди в такт с музиката по кабинките на шофьорите на градския транспорт. А ме притесняваше и фактът, че и аз нося в себе си нейния непривлекателен ген и като порасна ще стана плоска тъмнокоска.

Та така. Оплаквах горко баща ми, който си е взел кльощава, късо-коса жена. Оплаквах и себе си, че и аз ще стана такава като порасна. Майка ми не я оплаквах, понеже вече я бяха “взели”. Но мен кой ли щеше да ме вземе, щом генетично не съм предразположена към това да съм секс-символ?

Докато един ден, след няколко години, баща ми ни разказа как като студент през 70те, няколко пъти е предоставял „материал“ в болница за изкуствено осеменяване. Сигурно си представяте, че за целта е бил оставен да се усамоти в стая, пълна с броеве на “Плейбой”, специално внесени от Щатите. Не. Бил е изоставен сам с чашката. В празна стая, в която единственото голо нещо е било крушката за осветление, която тъжно се е полюшвала над донора.

В тази потискаща атмосфера баща ми доста се е поозорил докато си изпълни задълженията. Затова е помолил идния път да го снабдят с нещо за „вдъхновение“. Болничната управа е уважила молбата му. Следващия път, в стаята го е чакала тази снимка – Валентина Терешкова, първата жена-космонавт.

Този разказ преосмисли детските ми представи за секс-символ – щом тази женица, облечена в скафандър беше използвана за секс-символ от докторите, значи още имаше надежда за всички нас, останалите, които не приличаме на Си Си Кеч.

You May Also Like…

Луканка, вместо БКП

Луканка, вместо БКП

Странно за човек, който е бил вегетарианец над 20 години, но...... .....Ходех на училище по време на соц-а и още от...

Правопис

Правопис

В трети клас научих колко е важно да можеш да пишеш без правописни грешки. Имам предвид - научих, че правописът ти...

Да твориш добро

Да твориш добро

Един ден ме осени прозрението, че хората около мен все някога ще умрат. За себе си не се притеснявах - бях 3-4 годишна...

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.